The Erie Canal was the first important national waterway built in the US. It crossed New Y

The Erie Canal was the first important national waterway built in the US. It crossed New York from Buffalo on Lake Erie Troy to Albany on the Hudson River. It joined the Great Lakes with the Atlantic Ocean. The canal served as a route over which industrial goods could flow into the west, and materials could pour into the east. The Erie Canal helped New York develop into the nation’s largest city.

The building of the canal was paid for entirely by the state of New York. It cost $ 7 143 789, but it soon gained its price many times over. Between 1825, when the canal was opened, and 1882, when toll charges(过运河费) were stopped, the state collected $121 461 891.

For a hundred years before the Erie was built, people had been talking about a canal which could join the Great Lakes and the Atlantic Ocean. The man who planned the Erie Canal and carried the plan through was De Witt Clinton. Those who were against the canal laughingly called it “Clinton’s Ditch(沟)”. Clinton talked and wrote about the canal and drew up plans for it. He and Governor Morris went to Washington in 1812 to ask for help for the canal, but they were unsuccessful.

Clinton became governor of New York in 1817, and shortly afterwards, on July 4, 1817, broke ground for the canal in Rome, N.Y. The first part of the canal was completed in 1820. As the canal grew, towns along its course developed fast. The length of the canal is 363 miles.

We can see that the Erie Canal ________.

A. joined the Great Lakes together

B. crossed New York from north to south

C. played an important part in developing New York City

D. was the first waterway built in the US

It can be inferred that ________ into the Atlantic Ocean.

A. the Great Lakes flow        B. the Hudson River flows

C. Lake Erie flows          D. the Erie Canal flows

Which of the following is true according to the passage?

A. The Erie Canal brought profits of over $114, 000, 000.

B. It’s 363 miles from the Great Lakes to the Atlantic Ocean.

C. The West was more advanced than the East when the canal was built.

D. Many other states helped New York built the canal.

Which of the following is true according to the passage?

A. Clinton broke ground for the canal at both ends.

B. Clinton started building the canal before he became governor.

C. All parts of the canal were completed at the same time.

D. Construction of the canal took eight years.

答案

【小题1】C

【小题2】B

【小题3】A

【小题4】D


解析:

本文介绍了Erie Canal的作用及修建过程。

【小题1】细节题。根据文章第1段最后一句The Erie Canal helped New York develop into the nation’s largest city 及全段内容,可推知此题答案为C。

【小题2】推断题。根据文章第1段第2句和第3句:运河from Buffalo on Lake Erie Troy to Albany on the Hudson River 横跨了New York 把the Great Lakes和the Atlantic Ocean联系起来了可推知此题答案为B。

【小题3】推断题。通过比较文章第2段第2句 It cost $ 7, 143, 789 和第2段最后一句中的…the state collected $121, 461, 891可推知此题答案为A。

【小题4】推断题。根据文章最后一段第1句中的…on July 4, 1817, broke ground for the canal in Rome, N.Y. 和第2段第2句中的 Between 1825, when the canal was opened… 可推知此题答案为D。

相关题目

4.若向量与不共线,a·b≠0,且,则向量与的夹角为(   
4.若向量与不共线,a·b≠0,且,则向量与的夹角为(    )A.0              B.            C.           D.
法律赋予我们广泛的行动自由权,任何组织和个人不得侵害
法律赋予我们广泛的行动自由权,任何组织和个人不得侵害公民的人身自由类似非法搜身、非法禁闭、非法拘禁等限制或剥夺公民人身自由的行为,都
关于弹簧的劲度系数k,下列说法中正确的是( )    A
关于弹簧的劲度系数k,下列说法中正确的是( )    A.与弹簧所受的拉力大小有关,拉力越大,则k也越大    B.与弹簧发生的形变的大小
临沂人民广播电台开办的“行风热线”节目,邀请市政府部
临沂人民广播电台开办的“行风热线”节目,邀请市政府部门的领导人,与群众的沟通,倾听群众呼声,为群众办实事,为政府和群众架起了一座连心
羊毛的主要成分是                            
羊毛的主要成分是                               A.蛋白质           B.脂肪           C.纤维素            D.糖类 
下列物质一定为丙烯的同系物的是(    )A.C2H4          
下列物质一定为丙烯的同系物的是(    )A.C2H4                         B.C4H8                         C.C5H10              
We will        pass the exam if we study hard. A. can         
We will        pass the exam if we study hard. A. can              B. is able to           C. be able to
下列依据热化学方程式得出的结论正确的是A.已知C(石墨, s)=
下列依据热化学方程式得出的结论正确的是A.已知C(石墨, s)=C(金刚石, s); ΔH>0   则石墨比金刚石稳定B.已知C(s)+O2(g)= CO2(g);ΔH1  C(s)+1/2O2(g)= CO(g

最新题目