Are morning people born or made? In my case it was definitely made. In my early 20s, I rar

Are morning people born or made? In my case it was definitely made. In my early 20s, I rarely went to bed before midnight, and I would almost always get up late the next morning.
But after a while I couldn’t ignore the high relationship between success and rising early. On those rare occasions where I did get up early, I noticed that my productivity was almost always higher. So I set out to become a habitual early riser. But whenever my alarm went off, my first thought was always to stop that noise and go back to sleep. Eventually some sleep research showed me that I was using the wrong strategy.
   The most common wrong strategy is this: You assume that if you’re going to get up earlier, you’d better go to bed earlier. It sounds very reasonable, but will usually fail.
   There are two main schools(
流派) of thought on sleep patterns. One is that you should go to bed and get up at the same time every day. The second school says you should go to bed when you’re tired and get up when you naturally wake up. However, I have found both of them are wrong if you care about productivity. If you sleep at set hours, you’ll sometimes go to bed when you aren’t sleepy enough. You’re wasting time lying in bed awake and not being asleep.
   If your sleep is based on what your body tells you, you’ll probably be sleeping more than you need. Also, your mornings may be less predictable if you’re getting up at different times.
The solution for me has been to combine both methods. I go to bed when I’m sleepy and get up with an alarm clock at a fixed time. So I always get up at the same time (in my case 5 am), but I go to bed at different times every night ― sometimes at 9:30pm, and other times at midnight. Most of the time I go to bed between 10-11 pm.
   However, going to bed only when I’m sleepy, and getting up at a fixed time every morning is my way. If you want to become an early riser, you can try your own.


60. According to the passage, the underlined phrase refers to ____.
  A. people who stay up until the next morning.
  B. people who get up early in the morning.
  C. people who feel sleepy in the morning.
  D. people whose productivity is the highest in the morning.
61. Why did the author want to become a habitual early riser?
  A. Because he / she wanted to form the habit of going to bed early and getting up early.
  B. Because he / she had found that his / her productivity was higher when he / she got up early.
  C. Because he / she wanted to see which of the two main schools of thought on sleep patterns was right.
  D. Because he / she was told the high relationship between success and rising early.
62. The author experienced all the following EXCEPT ____.
  A. going to bed after midnight         

B. getting up early occasionally
  C. pressing off the alarm to go on sleeping
  D. asking scholars for advice on sleeping habits
63. The passage is mainly about ____.
  A. how to become an early riser        

B. how to have good sleep
  C. wrong strategies for getting up early
  D. main schools of thought on sleep patterns

答案

60. B。根据第2段内容,可知作者想养成早起的习惯,由此可见“morning people”指早起的人。
61. B
根据“On those rare occasions where I did get up early, I noticed that my productivity was almost always higher.”可知答案为B;本题干扰项是D项,二者之间的关系并不是别人告诉作者的。
62. D
。作者没有“asking scholars for advice on sleeping habits”,他是自己根据经验摸索的,因此答案为D
63. A
。文章主要讲述了作者是如何找到早起的诀窍的。B项文章并未提到;CD项只是文章部分内容。

相关题目

下列关于人体在寒冷环境中体温调节的叙述,不正确的是 A 
下列关于人体在寒冷环境中体温调节的叙述,不正确的是 A  寒冷时人体可通过骨骼肌不自主的颤抖来增加产热 B  受寒冷刺激,皮肤毛细血管收缩,这
某同学组装了如图所示的电化学装置,电极Ⅰ为Al,其它均为
某同学组装了如图所示的电化学装置,电极Ⅰ为Al,其它均为Cu,则()     A. 电流方向:电极Ⅳ→A→电极Ⅰ     B. 电极Ⅰ发生还原反应     C.
图中a、b 为太阳高度日变化曲线。回答各题若m为北京时间8:40
图中a、b 为太阳高度日变化曲线。回答各题若m为北京时间8:40,且a、b两条曲线分别为Q、P两地某日太阳高度日变化情况。则 A.Q地昼长小于12小时 B.P地
洞庭湖是我国五大淡水湖之一,我国一中学地理小组欲研究
洞庭湖是我国五大淡水湖之一,我国一中学地理小组欲研究其面积的变化情况。以下为该小组查找的部分资料,结合所学知识回答26~27题 表1  洞庭湖
下列近义词填空最恰当的一组是( ) (1)倘若你只是出于某种肤
下列近义词填空最恰当的一组是( ) (1)倘若你只是出于某种肤浅的需要去________一个人,那么接踵而来的可能就是恼人的猜忌和背叛。 (2)现代遗传学表明
已知方程式2H2(g)+O2(g) 2H2O(l)  ΔH1=-571.6 kJ·mol-1,则关于方程式2H
已知方程式2H2(g)+O2(g) 2H2O(l)  ΔH1=-571.6 kJ·mol-1,则关于方程式2H2O(l) 2H2(g)+O2(g)  ΔH2=?的说法正确的是     (    ) A.方程式中化学计量数表示分子数B.该反
在探究“植物对空气温度和湿度的影响”实验中,如果将草
在探究“植物对空气温度和湿度的影响”实验中,如果将草地上早、中、晚的湿度平均值做成曲线,就可以了解( )    A. 草地、裸地、灌木丛的温
_____ around Zhongshan Park, the tourists were taken to visit the Sank Lake.  
_____ around Zhongshan Park, the tourists were taken to visit the Sank Lake.        A.Showing      B.Having shown   C. Being shown      D.Having been shown

最新题目