A new study has found no evidence that sunscreen, commonly used to reduce the risk

    A new study has found no evidence that sunscreen, commonly used to reduce the risk of skin cancer, actually increase the risk.

    Researchers from the University of Iowa based their findings on a review of 18 earlier studies that looked at the association between sunscreen use and melanoma (黑素瘤). They said that they found flaws in studies that had reported associations between sunscreen use and higher risk of melanoma

 Most health experts believe that by protecting the skin from the harmful effects of the sun, sunscreen helps prevent skin cancer, which is increasing in incidence (发生率) faster than any other cancer in the United States.

    But questions has been raised about sunscreen and whether it may has opposite effect, perhaps by allowing people to remain exposed to the sun longer without burning.

    The researchers said that among the problems with some earlier studies is that they often failed to take into account that those people most at risk for skin cancer--- people with fair skin and freckles (雀斑), for example--- are more likely to use sunscreen. As a result, it may appear that sunscreen users get cancer more often.

    The studies, which generally relied on volunteers to recall their sunscreen use, were also unable to prove how well the products had been applied, said the new study.

The underlined word “flaws” in the 2nd paragraph most probably means ______.

A. evidence        B. facts          C. faults              D. failures

People with fair skin and freckles          .

A. seldom use sunscreen              B. are more in danger of skin cancer

C. can be free from the harm of the sun   D. often expose themselves to the sun

We can learn from the passage that ______.

A. sunscreen users get skin cancer more often

B. the volunteers have proved the effect of sunscreen

C. the new study was based on the experiences of volunteers

D. the number of skin cancer patients is increasing in America

Which of the following can be the title for this passage?

A. Sunscreen to Prevent Skin Cancer           B. Sunscreen to Increase Skin Cancer

C. Skin Cancer Caused by Sunscreen           D. Skin Cancer Caused by Freckles

答案

【小题1】C

【小题2】B

【小题3】D

【小题4】A


解析:

【小题1】词义猜测题。从第一段A new study has found no evidence that sunscreen,…, actually increase the risk.。得出…in studies that had reported associations between sunscreen use and higher risk of melanoma。存在“过错”。

【小题2】细节理解题。从第五段people with fair skin and freckles (雀斑), for example--- are more likely to use sunscreen. As a result, it may appear that sunscreen users get cancer more often.可以得知。

【小题3】推理判断题。从第三段...which is increasing in incidence faster than any other cancer in the United States. 可以推断。

【小题4】主旨大意题。文章主要谈论防晒霜与皮服癌,并从最新的研究中证明sunscreen helps prevent skin cancer。

相关题目

设a=sin13°+sin77°,b=cos214°-,c=,试比较a、b、c的大小.
设a=sin13°+sin77°,b=cos214°-,c=,试比较a、b、c的大小.
(2013广东肇庆统一检测).关于汽车运动,下列说法正确的
(2013广东肇庆统一检测).关于汽车运动,下列说法正确的是 A.汽车在水平公路上行驶时,车速越快,惯性越大 B.汽车在水平公路上转弯时,车速越
世界上火山最多,并有“火山国”之称的国家是        A
世界上火山最多,并有“火山国”之称的国家是        A. 日本                    B.菲律宾           C.马来西亚        D.印度
食醋中一般含有3%~5%的醋酸,醋酸又叫乙酸(CH3COOH),是无
食醋中一般含有3%~5%的醋酸,醋酸又叫乙酸(CH3COOH),是无色有刺激性气味的液体,能溶于水。 (1)食醋可以除去水壶内的水垢,水垢的主要成分之
11.据记载,1859年洪仁讦的《资政新篇》颁行后,李秀成等一
11.据记载,1859年洪仁讦的《资政新篇》颁行后,李秀成等一些重要领导人对其“所著各书”,“皆不屑看也”。这主要是由于 A.李秀成等将领没有文化
你知道“M”品牌吗?以M为品牌标志的麦当劳是餐饮行业的世
你知道“M”品牌吗?以M为品牌标志的麦当劳是餐饮行业的世界第一品牌,是世界500强企业,1955年诞生至今已发展成为在世界范围内拥有30000家分店(中
“(明政府规定)政府以钱粮、银两或预先购好的丝料分发
“(明政府规定)政府以钱粮、银两或预先购好的丝料分发机户,机户织毕交官取酬。但粮钱往往每发后期(延误时期),且多扣克。以剥削之余,市
矩形滑块由不同材料的上、下两层黏在一起组成,将其放在
矩形滑块由不同材料的上、下两层黏在一起组成,将其放在光滑的水平面上,如图6-4-5所示.质量为m的子弹以速度v水平射向滑块,若射击上层,则子弹刚

最新题目