Have you ever thought, “I wish I could take a year off and just travel around the world

Have you ever thought, “I wish I could take a year off and just travel around the world”? Well, three lucky American teenagers were able to do just that. The teens—two males and one female--got an all-expenses paid, yearlong hike to five continents.

This trip didn’t include any five-star hotels or shopping funs. Eighteen-year-old Jamie Fiel from Keller, Texas, 17-year-old Arsen Ewing from Canyon, California, and 16-year-old Tyler Robinson from Lincoln, Massachusetts, didn’t expect fancy treatment. They signed up for the experience of a lifetime, which included hard work, often uncomfortable accommodations, and encounters with some of nature’s most dangerous animals and environments.

Jamie, Arsen, and Tyler were among hundreds of high school kids nominated by their science teachers to take this trip. Earthwatch Institute sponsored (赞助) this adventure. Each year, Earthwatch employs thousands of volunteers worldwide to help with scientific research projects.

The group went all around the world to get a close look at the most pressing environmental issues of our time. Their assignments were as varied as their locations, and included measuring and attending pink flamingos in Kenya’s Great Rift Valley, and tracking giant sea turtles in Costa Rica.

As they worked with the Earthwatch scientists, Jamie, Arsen, and Tyler began to understand that we are at a critical moment in the life of our planet. Time for change is running out. As the teens went from country to country and witnessed different environmental dangers and challenges, they understood that solutions to important environmental issues start with the power of one person's actions. They realized that each of them can make a difference.

These teenagers went on the journey around the world _____.

A. to experience the most serous environmental problems on the earth

B. to bring the kindness of America to the other parts of the world

C. to go on sightseeing around the world

D. to call on more teenagers to join Earthwatch Institute

What’s true about their journey?  

A. They had to pay for their journey on their own expense.

B. They often had to move from one hotel to another.

C. They had to take great pains to collect environmental information.

D. They received a warm welcome every time they arrived at a new place.

It can be inferred that Earthwatch Institute could be _____.

A. an international university that takes in students from all over the world

B. a TV station that makes programmes on the beautiful scenery of the earth

C. a travel agency that organizes adventure trips specially for school children

D. an organization that brings science to life for people concerned about earth’s environment

What did they these teenagers learn from the journey?

A. It was high time that people protected the environment.

B. Long journey was not suitable for school children.

C. It should take the whole world to help the children.

D. Environmental problems can be solved if school children take part.

答案

【小题1】A

【小题2】C

【小题3】D

【小题4】A


解析:

【小题1】根据短文第四段第一句可知:他们进行环球旅行的目的是亲身体验一些严重的环保问题。

【小题2】根据短文第二段可知:这次旅行没有五星级宾馆也没有购物的快乐,食宿不舒服,还常常会遇到危险。

【小题3】根据第三段最后一句及这次旅行所从事的活动推测可知:Earthwatch Institute是一个推广环保科学知识的一个组织。

【小题4】根据短文最后一段“…we are at a critical moment in the life of our planet. Time for change is running out.”推测可知:人们保护环境已刻不容缓。

相关题目

下列有关病毒的叙述,正确的是 A.病毒和其它生物一样,也具
下列有关病毒的叙述,正确的是 A.病毒和其它生物一样,也具有细胞结构 B.病毒的繁殖只在宿主的活细胞中进行 C.一种病毒一般可以同时感染动物细胞
根据拼音写汉字       并dì(    )    缥miǎo(    )
根据拼音写汉字       并dì(    )    缥miǎo(    )        nüè(    )杀    滑jī(    )       luán(    )生  肥shuò(    ) 
已知数列是公差不为0的等差数列,若成等比数列,则=    
已知数列是公差不为0的等差数列,若成等比数列,则=                     (    )        A.                  B.         
在如图所示的电器中,属于利用电流热效应工作的是( ) A
在如图所示的电器中,属于利用电流热效应工作的是( ) A.B.C.D.
①  实验室中,可以利用下列装置制取氧气和二氧化碳气体
①  实验室中,可以利用下列装置制取氧气和二氧化碳气体。请回答下列问题。②   A          B        C         D        E (1)(2
下列有关名著的说明,不正确的两项是(5分)()() A.《呐
下列有关名著的说明,不正确的两项是(5分)()() A.《呐喊》收入了鲁迅1918——1922年所作的小说,其中有《一件小事》《故乡》《孔乙己》《药》《
如图4-4-23所示的是某型号电热水壶的铭牌,壶中装有1.8 L
如图4-4-23所示的是某型号电热水壶的铭牌,壶中装有1.8 L温度为20℃的水,求: (1)在一个标准大气压下,将水烧开,水吸收的热量是多少?[c水=4.2×1
在一定范围内,某种产品的购买量y吨与单价x元之间满足一次
在一定范围内,某种产品的购买量y吨与单价x元之间满足一次函数关系,如果购买1 000吨,每吨为800元;购买2 000吨,每吨为700元.一客户购买400吨单价应

最新题目