Brighton: It is a seaside resort on the English Channel. Only 50 miles from London, it of

Brighton: It is a seaside resort on the English Channel. Only 50 miles from London, it offers a good variety of lively entertainment. It is a cheerful place, busy and crowded in the summer, but alive in every season of the year. Its royal pavilion(布莱顿皇宫)is a masterpiece of English architecture.

Durham: Whatever travelers see or don't see in England, they must see this city, in the northeast, just south of Newcastle­upon­Tyne. No one will forget the sight of its cathedral(教堂)and castle rising together on a steep hill overlooking a loop in the River Wear, which almost surrounds them. The cathedral itself is one of the great medieval(中世纪的,公元4761500)buildings in Europe.

Liverpool: A port in the northwest of England which possesses a quality that is not found in quite the same way anywhere else in England: the quality of grandeur (壮观). Liverpool has this grandeur in its site on the broad River Mersey (more than half a mile wide) with the houses rising near it; in its great dock buildings, its broad streets, and its two enormous cathedrals.

Edinburgh: It has long been the capital of Scotland. Edinburgh Castle is Edinburgh's important building, controlling the city from its perch on a rock over a hundred meters above sea level. Another important building is the Palace of Holyrood House, begun by James around 1500. Between the castle and the palace is the Royal Mile, which was the center of Edinburgh life before the 17th century and is fascinating to visit now.

28Which is the suitable time to visit Brighton ?

AOnly summer      BAll the year around

CHolidays     DWeekdays

29Which of the following place mentions both a castle and a cathedral ?

ABrighton     BDurham

CLiverpool0  DEdinburgh

30From this article, which of the following statements is WRONG?

AAround the broad River Mersey you can enjoy the unique quality of Liverpool .

BThe sight of Durham's cathedral and castle is probably best seen from the banks of the Riverwear .

CThe Palace of Holyrood House is much older than the cathedral in Durham.

DEdinburgh Castle was built over a hundred meters above sea level.

31This article can be found in ________.

Aa travel magazine

Ba daily newspaper

Ca chapter of science fiction

Da column in the financial press

答案

文章大意:本文介绍了英国的四座美丽的城市。

答案:B 细节理解题。由第一段第三句话“It is a cheerful place, busy and crowded in the summer, but alive in every season of the year.”可知,布莱顿是一处神奇的地方,一年四季都美不胜收。

答案:B 细节理解题。由第二段第二句话“No one will forget the sight of its cathedral(教堂)and castle rising together on a steep hill overlooking a loop in the River Wear...”可知,介绍Durham时既提到了教堂又提到了城堡。

答案:C 细节理解题。由第二段和第四段可知,The Palace of Holyrood House1500年左右开始修建的,而the cathedral in Durham是公元4761500的建筑,所以C项错误。

答案:A 推理判断题。由文章大意以及文中出现多次的travelers可知,该文选自旅游杂志。

相关题目

I suddenly heard an elephant crying as though frightened. Looking down, I immed
I suddenly heard an elephant crying as though frightened. Looking down, I immediately recognized that something was wrong, and ran down to the edge of the near bank. There I saw Ma Shwe with her th
仔细阅读下面的短文,然后回答问题: 小蝗虫到池塘边玩耍
仔细阅读下面的短文,然后回答问题: 小蝗虫到池塘边玩耍,遇见鲫鱼正在无聊地吐泡泡。鲫鱼开腔道:“‘旱鸭子’,你敢把头没在水中一个钟头吗
十一届全国人大四次会议表决通过了《关于国民经济和社会
十一届全国人大四次会议表决通过了《关于国民经济和社会发展第十二个五年规划纲要》的决议。这说明全国人大 ①拥有最高决定权            
阅读下面的文字,完成后面问题。(25分) 吴良镛:筑梦人
阅读下面的文字,完成后面问题。(25分) 吴良镛:筑梦人生 ①1922年的春深时节,吴良镛出生于南京一个普通职员家庭。年少的他,目睹了收账人无情
仿照例句,根据《钢铁是怎样炼成的》的内容再写一句。(2
仿照例句,根据《钢铁是怎样炼成的》的内容再写一句。(2分)    读《汤姆索亚历险记》,我仿佛跟随汤姆去洞中历险,感受到他高尚纯洁的伟大友
生态系统中的能量可以沿着下列哪条链正常流动:(    )
生态系统中的能量可以沿着下列哪条链正常流动:(    ) A.草→食草昆虫→青蛙→蛇        B.草→吃虫鸟→鼠→青蛙 C.草→兔→食草昆虫→
(本小题满分16分)市政府为招商引资,决定对外资企业第
(本小题满分16分)市政府为招商引资,决定对外资企业第一年产品免税.某外资厂该年A型产品出厂价为每件60元,年销售量为11.8万件.第二年,当地政
在生产过程中,除去铁制品上的铁锈,可先用哪种溶液洗涤
在生产过程中,除去铁制品上的铁锈,可先用哪种溶液洗涤,之后用水洗(    ) A.NaCl            B.HCl                C.NaOH         

最新题目