This is a street crossing. There are red and green lights at each corner. Drivers must wat

This is a street crossing. There are red and green lights at each corner. Drivers must watch the lights carefully.
When there is a green light, the cars may go. When there is a red light, the cars must stop. They must wait until the red light changes to green. Then they can go on. Sometimes the cars want to make a right turn or a left turn. They can make a right turn when the light is green or red. But they must wait until the green light is shining if they want to turn left.
Some people are color-blind(色盲). They can not tell the difference(不同) between the red and green lights. These people must not drive, or there will be accidents. We must keep our streets safe.
【小题1】Drivers must watch _____ carefully at each corner.
A.green lights         B.red lights            C.both green lights and red lights
【小题2】When there is a red light _____ .
A.the cars must stop                B.the cars may go on      C.the cars may make a left turn
【小题3】Cars can make a right turn when _____ .
A.there is a red light              B.there is a green light     C.there is a red or green light
【小题4】Color-blind people may have accidents because _____ .
A.they can’t see cars
B.they can’t see the lights
C.they can’t tell the difference between the red and green lights
【小题5】According to (根据) the passage _____ must not drive.
A.young people     B. color-blind people             C.old men

答案


【小题1】C
【小题2】A
【小题3】C
【小题4】C
【小题5】B解析:

【小题1】根据文章内容Drivers must watch the lights carefully.可知答案为C
【小题2】根据文章内容When there is a red light, the cars must stop可知答案为A
【小题3】根据文章内容They can make a right turn when the light is green or red.可知答案为C
【小题4】根据文章内容Some people are color-blind(色盲). They can not tell the difference(不同) between the red and green lights. These people must not drive, or there will be accidents. We must keep our streets safe.可知答案为C
【小题5】根据文章内容可知答案为B

相关题目

某人在一以2.5m/s2的加速度加速下降的电梯里最多能举起80kg的
某人在一以2.5m/s2的加速度加速下降的电梯里最多能举起80kg的物体,则在地面上最多能举起多少千克的物体?若此人在电梯中最多能举起40kg的物体,则
海峡是海洋运输的重要通道.下列表示马六甲海峡的是(   
海峡是海洋运输的重要通道.下列表示马六甲海峡的是(     )
—Do you mcan I have to complete it within five days?     —_______. A. Tha
—Do you mcan I have to complete it within five days?     —_______. A. That’s all            B. That’s all right         C. That’s right           D. That’s
煤是自然界提供给人类的一种重要能源,为了提高能源利用
煤是自然界提供给人类的一种重要能源,为了提高能源利用效率,可将煤加工成“煤气”,其实煤气不是“煤的气体”,而是一氧化碳的俗称,煤气是
 11. Thank you for________ the trouble _________me with the work. A. having; h
 11. Thank you for________ the trouble _________me with the work. A. having; helping      B. taking; helping C. taking; to help      D. having; to help
若扇形的圆心角为,则扇形的内切圆面积与扇形的面积之比
若扇形的圆心角为,则扇形的内切圆面积与扇形的面积之比为(    )(A)1:2         (B)1:3        (C)2:3         (D)3:4
已知:关于的一元二次方程 (1) 若方程有两个不相等的实数
已知:关于的一元二次方程 (1) 若方程有两个不相等的实数根,求的取值范围;(2)求证:无论为何值,方程总有一个固定的根;(3)若为整数,且方
雨滴由静止开始下落,遇到水平方向吹来的风,下列说法中
雨滴由静止开始下落,遇到水平方向吹来的风,下列说法中正确的是( )    A.风速越大,雨滴下落的时间越长B.风速越大,雨滴着地时速度越大    C

最新题目