Riding a London subway, a person from other countries will notice one major difference: i

Riding a London subway, a person from other countries will notice one major difference: in London, people do not look at each otherIn fact, eye contact is avoided at all times. That’s not rudeness ― people are just too busy to bother looking

  Busy doing what, you ask? Well, they’re certainly not using the time for a moment of quiet thinkingNor are they reading a bookNew technology has replaced quiet habitsToday the only acceptable form of book on the London underground is an e-book

  Apple must earn a fortune from London commuters(使用月票上下班者). Since the launch of the iPhone in 2007, over 40, 000 ― yes, 40, 000 “apps” have been designed

  Commuters love them because they are the perfect time - fillers. One “app”, called iShoot, is a game that features tanksAnother one, Tube Exits, tells passengers where to sit on the train to be closest to the exit of their destination. iSteam clouds the iPhone screen when you breathe into the microphone. You can then write in the “steam” on your phone screen

  For those without an iPhone, another Apple product, the iPod, may be the distraction (消遣) of choice. It’s not just teenagers who “plug in” to their music iPods are a popular way to pass the time for all ages

  And if games, e-books and music aren’t enough to keep you occupied, then perhaps you would prefer a film? The development of palm DVD technology means many commuters watch their favorite TV shows or films on the way to workWith all these distractions, it’s amazing that people still remember to get off the train

64. Those who want to save time to reach where they go can download ________ to their

   iPhones

A. iShoot                 B. Tube Exits           C. iSteam          D. iPod

65. People in London do not make eye contact on the subway because ________

A. they are going to work and have no time to communicate with each other   

B. they love reading books and do not want to be disturbed

C. they feel sleepy because of getting up early

D. they’re busy playing games, reading e-books, listening to music or watching films

66. The underlined word “apps” in the third paragraph means ________

A. computers

B. programs downloaded for the iPhone

C. computer companies

D. fortune from London commuters

67The main idea of the passage is that ________

A. London commuters are unfriendly to strangers

B. Apple has earned a lot of money from selling 40, 000 apps

C. technology is changing how London commuters spend their traveling time

D. riding a London subway is a must when visiting London

答案

B. 细节理解题。根据Another one, Tube Exits, tells passengers where to sit on the train to be closest to the exit of their destination.故选B

D. 细节理解题。根据第一段的最后一句及全文内容可知。

B. 词义猜测题。根据本句中的the launch of the iPhone have been designed以及第四段第二句中的is a game可知它是电脑里已经设计好的程序。

C. 主旨大意题。整篇短文叙述了伦敦的人们是怎样打发他们在做地铁的时间的。

相关题目

为下面一则新闻拟一个标题。 新华网北京12月10日电  卫生部
为下面一则新闻拟一个标题。 新华网北京12月10日电  卫生部新闻发言人毛群安10日在例行新闻发布会上说,卫生部9日收到国家粮食局提交的有关“停用
用图所示电路测量小灯的电阻。1)图11中只有一根导线连接
用图所示电路测量小灯的电阻。1)图11中只有一根导线连接错误,在连接错误的导线上打“×”,然后用笔画线代替导线画出正确连接方法。2)按图11中
某车间对生产的零件进行抽样调查,在10天中,该车间生产的
某车间对生产的零件进行抽样调查,在10天中,该车间生产的零件次品数如下(单位:个):0、3、0、1、2、1、4、2、1、3,在这10天中,该车间生产的零
小明到超市买练习本,超市正在打折促销:购买10本以上,从
小明到超市买练习本,超市正在打折促销:购买10本以上,从第11本开始按标价打折优惠,买练习本所花费的钱数y(元)与练习本的个数x(本)之间的
2010年3月25日起,受郑西高铁开通影响,郑州至西安航班全部
2010年3月25日起,受郑西高铁开通影响,郑州至西安航班全部停飞。“火车一提速,飞机就遭殃”。这是因为 A.二者是替代关系         B.消费方
设函数的定义域为D,如果,使得成立,则称函数为“Ω函数
设函数的定义域为D,如果,使得成立,则称函数为“Ω函数” 给出下列四个函数:①;②;③;④, 则其中“Ω函数”共有(     ) (A)1个     
 You can ___ us in the discussion if you want to.   A. join        B
 You can ___ us in the discussion if you want to.   A. join        B. join in         C. attend        D. take part in
如图所示是长度为L=8.0 m的水平传送带,其皮带轮的半径为R=
如图所示是长度为L=8.0 m的水平传送带,其皮带轮的半径为R=0.20 m,传送带上部距地面的高度为h=0.45m。质量m=4.0 kg的小物体A(视为质点)以v0=10m/s的

最新题目