We will be traveling to the Presidio in San Francisco to visit the newly opened Walt Disn

We will be traveling to the Presidio in San Francisco to visit the newly opened Walt Disney Family Museum.There are countless art exhibits and even a model of an early Disneyland Park.

We will enter the museum at the same time and then each family is free to enjoy the art exhibits in the museum.Lunch will be on youso bring a lunch or bring money for the Museum Café.For those of you who are interested in exploring the Presidiothere is a free Presidio bus.The Walt Disney Family  Museum is a must­see for anyone who likes Disneyland.Here are the details

DateMarch 22,2011

Time930 am to 400 pm

LocationPresidioSan Francisco

Cost per person$35 (Adult) / $25 (Aged 6­17) / $10 (Children under 6 years)A registration (登记) fee covers round­trip bus transportation to and from Alameda and admission into the Walt Disney Family Museum.

New pick­up locationBayport Recreation CenterJack London Avenue.(Parents must be around children on trip.Please check in at least 15 minutes before setting­out time.)

Click here to download the “Walt Disney Family Museum”flyer (PDF,245Kb)

It’s easy to registerYou may register

In person or by mail atAlameda Recreation and Park Department (2226 Santa Clara AvenueAlamedaCA 94501)

Phone registrations with MasterCard or VISA will be accepted for people 18 years old and over (510­747­7529)

Fax form with MasterCard or VISA to (510)747­7566.

Save time and register online at www.arpdeplay.com.

Registration deadlineMarch 7,2011

71.Besides a registration feevisitors may also need to pay for________.

Athe transportation to Alameda

Bthe admission fee into the museum

Cthe transportation from Alameda

Dtheir lunch inside the museum

72How much will a couple have to pay if they take part in the activity with their 4­year­old daughter?

A$60.                                                   B$70. 

C$80.                                                   D$95.

73What can we infer from the passage?

AA single child can not take part in the activity.

BThe Walt Disney Family Museum has a long history.

CThe Walt Disney Family Museum is not popular.

DThe Walt Disney Family Museum is mainly for adults.

74Which of the following statements is WRONG about the registration?

APeople can register online.

BPeople can register by mail

CPeople can go to register in person.

DPeople of all ages can register by phone.

75This passage is most probably taken from a________.

Anewspaper  Bmagazine  Cwebsite  Dradio program

答案

 本文是一则关于去迪士尼家庭博物馆的广告。

71D 细节理解题。根据第二段的Lunch will be on youso bring a lunch or bring money for the Museum Café.可知游客要自备午餐或自己掏钱买午饭,故选D

72C 细节理解题。从文中有关费用的细节$35 (Adult)/$25(Aged 6­17)/$10(Children under 6 years)可知这个家庭要付35351080美金的费用。

73A 推理判断题。根据表格中第三行的Parents must be around children on trip.可知小孩必须有大人陪同才能去,故选A

74D 细节理解题。根据表格末行的Phone registrations with Master Card or VISA will be accepted for those registrants 18 years old and over (510­747­7529) 可知电话报名必须是18岁以上的成年人才可以。

75C 推理判断题。根据表格第四行的Click here to download the Walt Disney Family Museum flyer可知本文来自一个网站。

相关题目

下列四项中除了哪项外,其余都是一个植物细胞组成渗透系
下列四项中除了哪项外,其余都是一个植物细胞组成渗透系统的理由 A.纤维素和果胶构成的细胞壁是全透性的 B.由细胞膜、细胞质、液泡膜构成的原
读所给经纬网图,回答下列问题。 1.从E地到C地,若不考虑
读所给经纬网图,回答下列问题。 1.从E地到C地,若不考虑地形因素,最近的走法是(   ) A.一直向东走 B.一直向西走 C.先向北,后向南走 D.
室温下,下列各组离子在指定溶液中,一定能大量共存的是(
室温下,下列各组离子在指定溶液中,一定能大量共存的是( )            A.pH=1的溶液中:Na+、Fe3+、NO3﹣、I﹣                       
“探究动能定理”的实验装置如图6所示,当小车在两条橡皮
“探究动能定理”的实验装置如图6所示,当小车在两条橡皮筋作用下弹出时,橡皮筋对小车做的功记为W0。当用4条、6条、8条……完全相同的橡皮筋并
如图2-3-11所示,两个物体用轻绳经光滑的滑轮拴在一起,质
如图2-3-11所示,两个物体用轻绳经光滑的滑轮拴在一起,质量分别为m1、m2,m2在地面上,m1离地的高度为h,m1>m2,由静止释放,则m1落地后,m2还能上升
补写出下列名句名篇中的空缺部分。(任选两小题)   (1)_______
补写出下列名句名篇中的空缺部分。(任选两小题)   (1)_______,教然后知困。(《礼记·学记》)   (2)春风又绿江南岸,_____________。(王安石《泊船瓜洲》)
现有H、O、S、Cl、Na五种元素,请选用其中的元素写出符号下
现有H、O、S、Cl、Na五种元素,请选用其中的元素写出符号下列要求的物质各一种(用化学式表示) (1)常见的酸          .(2)盐        
玉米的原产地在下列哪一国家     A.巴西            
玉米的原产地在下列哪一国家     A.巴西                   B.印度                    C.阿根廷                D.墨西哥

最新题目