One day last September, as Britney Spears was about to board a flight to Los Angeles from

One day last September, as Britney Spears was about to board a flight to Los Angeles from London, a blue bottle fell out of her purse. She quickly put it back in, but not before the camera recorded the event. Neither Spears nor her spokesman was willing to comment on the contents of the bottle, but the next morning London’s Daily Express published a page of pictures under the headline “EXCLUSIVE: POP PRINCESS SPOTTED AT AIRPORT WITH POT OF SLIMMING TABLETS.” Spears was apparently carrying Zantrex-3, one of the most popular weight-loss pills now sold in the United States. The pill, which is sold at about fifty dollars for a month’s supply, contains a huge amount of caffeine, some green tea, and three common South American herbs that also act as stimulants (兴奋剂). It hit the U.S. market last March and has had a success that would be hard to overstate. Millions of bottles have been sold, and during the Christmas season it was displayed in the windows of the nation’s largest chain of vitamin shops, G.N.C. (It is so highly sought after that many of the stores keep it in locked counters.) Zantrex-3 is also sold at CVS, Rite Aid, Wal-Mart, and other chains, and over the telephone and on the Internet. If you type “Zantrex” into Google, more than a hundred thousand pieces of information about it will appear. At any moment, there are scores of people sell it on eBay.

Perhaps the most interesting thing about the success story of Zantrex-3, however, is that it is far from unique. There are hundreds of similar products on the market today, and they are bought by millions of Americans. And though Zantrex’s producer makes some exciting statements (“the most advanced weight control compound (化合物)period”), so do the people who sell Stacker 2 and Anorex along with those who sell Carb Eliminator and Fat Eliminator. Almost all of these compounds suggest that they can help people lose weight and regain lost energy, and often without diet, exercise, or any other effort.

51. Britney Spears is a / an______.

   A. dancer          B. singer           C. athlete         D. chemist

52. Which of the following is also a kind of weight-loss pill?

   A. CVS           B. Rite Aid          C. Wal-Mart       D. Anorex

53. The underlined part of the sentence in the first paragraph is most likely similar in meaning to ______.

   A. it is difficult to say how successful Zantrex-3 is

   B. you can’t overstate the success of Zantrex-3

   C. you can’t think too highly of the success of Zantrex-3

   D. Zantrex-3 is not very successful

54. From the second paragraph we know that ______ .

   A. Zantrex-3 is one of the successful weight-loss pills on the US market

   B. Zantrex-3 is the most successful weight-loss pills on the US market

C. Zantrex-3 is the only weight-loss pill on the US market

D. there are five kinds of weight-loss pills on the US market

55. The text mainly tells us ______.

   A. when Britney Spears was found taking weight-loss pills with her

   B. how Zantrex-3 became successful in the USA

   C. weight-loss pills are very popular in the USA

   D. Zantrex-3 is forbidden to be sold on the US market

答案

51-55 BDCAC


解析:

51. 答案B。细节信息题。从第1段的大写部分“…POP PRINCESS SPOTTED AT AIRPORT WITH POT OF SLIMMING TABLETS.”可以知道B选项是正确答案。

52. 答案D。细节信息题。根据第1段的 “Zantrex-3 is also sold at CVS, Rite Aid, Wal-Mart, and other chains,”以及第2段的“…so do the people who sell Stacker 2 and Anorex along with those who sell Carb Eliminator and Fat Eliminator.”可以知道D选项是正确答案。

53. 答案C。理解句子结构及推测词义题。从It hit the U.S. market last March and has had a success that would be hard to overstate. 的前半部分可以知道Zantrex-3是美国市场很畅销的减肥类商品;根据构词法可以知道后半部分的overstate有“夸张、夸大事实”的意思,而would be hard to overstate可以理解为“难以夸张、夸大”的意思,因此划线部分的意思可以直译为“难以夸大/夸张的成功”或理解为“怎么夸张都不过份的成功”,C选项所含有的句型can not…too亦是此意。

54. 答案A。从第2段的1、2、3句可以知道A选项是正确答案,其他选项均与文章的信息不一致。

55. 答案C。A选项只包含了文章的部分信息;B选项侧重Zantrex-3获得成功的方式,而文章并没有这方面的信息;D选项与文章中的信息相反;从整体来看,文章是以Zantrex-3为引子,引出减肥或瘦身类商品当今在美国很流行的话题,即第1段是引入,第2段开始切入主题,第2段的第2句可以看做是主题句。C选项与主题句的意思一致,因此应该是该题的答案。

相关题目

The days of the hunter are almost over in India. This is partly because there is
The days of the hunter are almost over in India. This is partly because there is practically nothing left to kill, and partly because some steps have been taken mainly by banning tiger-shooting to pro
已知直线与圆的交点为A、B,点C是圆M上一动点,设点,则的
已知直线与圆的交点为A、B,点C是圆M上一动点,设点,则的最大值为 A.7     B.8     C.10        D.12
钯的化合物氯化钯可用来检测有毒气体CO,常温发生反应的化
钯的化合物氯化钯可用来检测有毒气体CO,常温发生反应的化学方程式为:CO+PdCl2+H2O=CO2+Pd↓+2HCl下列说法正确的是A.氧化性:PdCl2>CO2             
下列各组词语中,没有错别字的一组是( )    A、荫蔽 杆
下列各组词语中,没有错别字的一组是( )    A、荫蔽 杆面杖 雷厉风行 稳坐钓鱼船    B、泥淖 人贩子 故技重演 真人不露相    C、戏谑 翘尾巴
如果眼球的晶状体过度凸或眼球的前后径过长,使远处物体
如果眼球的晶状体过度凸或眼球的前后径过长,使远处物体的光线通过晶状体折射所形成的物像落在视网膜(   ),就会看不清远处的物体,这叫做近
如图是凸透镜成像实验装置,眼球的哪一部分相当于图中的
如图是凸透镜成像实验装置,眼球的哪一部分相当于图中的屏幕和凸透镜(   ) A.视网膜和晶状体B.鼓膜和角膜C.晶状体和玻璃体D.脉络膜和视网
(2017成都一模)将两根自然长度相同、劲度系数不同、粗细也
(2017成都一模)将两根自然长度相同、劲度系数不同、粗细也不同的弹簧套在一起,看作一根新弹簧,设原粗弹簧(记为A)劲度系数为k1,原细弹簧(记为B
如图所示,有一矩形线圈,面积为S,匝数为N,整个线圈的电
如图所示,有一矩形线圈,面积为S,匝数为N,整个线圈的电阻为r,在磁感应强度为B的磁场中,线OO/轴以角速度匀速转动,外电阻为R,当线圈由图示位

最新题目