Mrs. Janes gave music lessons at a school. She had a good voice and enjoyed singing, excep

Mrs. Janes gave music lessons at a school. She had a good voice and enjoyed singing, except that some of her high tones sound like a gate that had forgotten to oil. Mrs. Janes knew her weakness well, and took every chance she could find to practise these high notes. As she lived in a small house, where she could not practise without disturbing the rest of the family, she usually went for long walks along the country roads whenever she had time and practised her high notes there. Whenever she heard a car or a person coming along the road, she stopped and waited until she could no longer be heard before she started practicing again, because she was a shy person.

One afternoon, a fast, opened car came up behind her so silently and so fast that she didn’t hear it until it was only a few yards from her. She was singing some of her highest and most difficult tones at that time and as the car passed; she saw an anxious expression came over the driver’s face. He stopped his car suddenly, jumped out and began to examine all his tyres carefully.

Mrs. Janes didn’t dare to tell him what the noise he had heard really was, so he got back into the car and drove off.

How did Mrs. Janes sing?

A. She sang well, but she didn’t practise singing hard.

B. She enjoyed singing, but she had a terrible voice.

C. She was a good singer, but she could not sing the high tones well.

D. She sang terribly, she was no singer at all.

Why did she go for long walks along the country roads?

A. Because she enjoyed the country’s fresh air.

B. Because she was afraid to disturb the rest of the family.

C. Because she lived in a small house far away.

D. Because she was afraid to practise the high tones.

Why did the driver stop his car suddenly and jump out of it?

A. Because he supposed something must have gone wrong with his car.

B. Because he was moved by the pretty voice of Mrs. Janes.

C. Because he wondered what had happened to Mrs. Janes.

D. Because he frightened by the terrible voice of Mrs. Janes.

Where did the noise come from?

A. From the small house.      B. From Mrs. Janes’ voice.

C. From the types.  D. From the engine.

答案

【小题1】C

【小题2】B

【小题3】A

【小题4】B


解析:

 Mrs. Janes 喜欢唱歌,但她的高音很难听,于是她就沿乡村小路在没有人的时候练习。一天,她没有注意到一辆汽车经过,司机听到声音,以为是车轮胎出了毛病。

【小题1】C。推理判断题。根据第1段第 2 句She had a good voice and enjoyed singing, except that some of her high tones sound like a gate that had forgotten to oil(她歌唱得好,也喜欢唱,只是某些高音符听起来像忘了加油的门)可推知她是一个好歌手,只是某些高音符唱不好。故答案为C。

【小题2】B。推理判断题。根据第1段倒数第 2 句As she lived in a small house, where she could not practise without disturbing the rest of the family 可知因为她住的房子很小,一练歌就打扰其他人。可推知他是怕打扰其他人。故答案为B。

【小题3】A。推理判断题。根据第2段最后两句she saw an anxious expression came over the driver’s face. He stopped his car suddenly, jumped out and began to examine all his tyres carefully 司机焦急的表情和突然停车、跳出车、仔细检查轮胎一系列动作,可推知司机以为是他的车出毛病了。故答案为A。

【小题4】B。推断题第2段第 2 句She was singing some of her highest and most difficult tones at that time and as the car passed可推知司机听到的声音是Mrs. Janes 练高音符发出的声音。故答案为B。

相关题目

如图电路中,闭合电键后无论怎样移动变阻器的滑片,两电
如图电路中,闭合电键后无论怎样移动变阻器的滑片,两电压表示数均保 持电键闭合前的示数不变,电源不会被烧坏,则原因是A.电阻R可能断路B.灯L
p{font-size:10.5pt;line-height:150%;margin:0;padding:0;}td{font-size:10.5pt;}(
p{font-size:10.5pt;line-height:150%;margin:0;padding:0;}td{font-size:10.5pt;}(09乐山市二调研)下面的图1是高等动物细胞亚显徽结构模式图,图2是某一生物体中不同细
(本题满分8分)解方程.  
(本题满分8分)解方程.  
在某细胞培养液中加入32P标记的磷酸分子,短时间内分离出
在某细胞培养液中加入32P标记的磷酸分子,短时间内分离出细胞中的ATP,发现其含量变化不大,但部分ATP的末端磷酸基团已带上放射性标记,该现象能
已知:二次函数y=ax2+bx+c的图象如图所示,则ab______0(填“〉”、
已知:二次函数y=ax2+bx+c的图象如图所示,则ab______0(填“〉”、 “〈”或“=”)  
科技文阅读(9分,每小题3分) 阅读下面的文字,完成1—3题
科技文阅读(9分,每小题3分) 阅读下面的文字,完成1—3题。 逆多元共生的中国文化 刘梦溪     多元共生是中国文化的显著特点。就中国文化的发
一个单摆在地面上某段时间内振动了N次,将此单摆移至某高
一个单摆在地面上某段时间内振动了N次,将此单摆移至某高山顶上,在相等时间内振动了次,则由此粗略推算出此山的高度约为地球半径的______倍。
下列成语运用正确的一项(   ) A、这些人对个人利益斤斤
下列成语运用正确的一项(   ) A、这些人对个人利益斤斤计较,而对广大群众的疾苦却漫不经心。 B、这些画里的虾之所以栩栩如生,是由于他深刻

最新题目