True or False(判断下列句子是否符合短文内容, 符合的用”T”表示,不符

True or False(判断下列句子是否符合短文内容, 符合的用”T”表示,不符合的用”F”表示) : ( 7分)
Biggie Burger, a new fast food restaurant, will soon be opened in the town. A large group of kids and parents were holding signs shouting outside it yesterday. They were there because hey didn't want the restaurant to open. Never!
“This kind of food is really bad for us!” said Diana,” It’s high in salt, fat, and sugar. it’s unhealthy and we are going to say ’no’ to it!”
“Our town has been a quiet place. Restaurants like this bring people and also a lot of trouble to this area,” said Barbara.” And I’m afraid they will take business away form our local restaurants.”
Other local people disagree .The officials believe that Biggie Burger will bring in huge amounts of money to help improve the town. And 17-year-old Sandy can’t wait for Biggie Burger to open.” I love their hamburgers and fried chicken wings! And I can get a job there.”
Sandy’s dad, a cleaner, agrees,” Biggie Burger’s prices are just right for a family like ours.”
Michael, who owns a toy shop next door to Biggie Burger, is excited, too.” Maybe people who come for a Biggie Burger will spend a few minutes in my store and pick up something.”
The town will hole a meeting on Thursday to hear sides. Everyone is welcome to attend it. Come and voice your opinion!
【小题1】Biggie Burger was opened yesterday and many people were there.
【小题2】 Diana thinks that the food in Biggie Burger is too expensive.
【小题3】Barbara is afraid that fewer people will come to the local restaurants.
【小题4】Sandy has found a job in Biggie Burger and loves food there.
【小题5】 Cleaners like Sandy’s dad in the town can afford the food in Biggie Burger.
【小题6】 Michael welcomes the opening of Biggie Burger.
【小题7】The town doesn’t care about people’s opinions when making a decision.

答案


【小题1】F          
【小题1】F
【小题1】T
【小题1】F
【小题1】T
【小题1】T
【小题1】F解析:
【主旨大意】
新型快餐店Biggie Burger将要在镇上开业了,镇上的人们对此褒贬不一。部分人对这家商店持反对意见;但是也有人持欢迎态度,觉得这是个机遇。
【小题1】根据文章第一段第一句话可以看出Biggie Burger目前还没开业,所以是错误的;
【小题1】由文章第二段可以看出Diana并不是因为这种食物价格昂贵,而是因为这种食物“高盐、高脂肪、高糖,是一种不健康的食物”才反对的;
【小题1】由文章第三段句子“And I’m afraid they will take business away from our local restaurants.”可以看出该说法是正确的。
【小题1】由文章第三段最后两句话可以看出Sandy还没有在Biggie Burger店里找到工作,因为这个店还没开业;
【小题1】根据文章中的句子Sandy’s dad, a cleaner, agrees, “Biggie Burger’s prices are just for a family like ours.”可以看出这种说法是正确的。
【小题1】由文章倒数第四行句子“Michael,…,is xcited, too”及“Maybe people who…will spend a few minutes in my store and pick up something.”可以看出Michael是欢迎Biggie Burger在他们村开业的。
【小题1】由文章最后一段可以看出该村是关心人们的看法的。

相关题目

 “在欧洲……的一种文艺思潮和艺木流派……反对学院派的
 “在欧洲……的一种文艺思潮和艺木流派……反对学院派的保守,主张到大自然中去写生,直接获取光与色的无穷变化以作艺术表现……也是人类将艺
小莉的妈妈一直注意给她加喂钙粉,可医生还是诊断小莉缺
小莉的妈妈一直注意给她加喂钙粉,可医生还是诊断小莉缺钙,原因是在服用钙粉时没有补充( ) A.维生素AB.维生素BC.维生素CD.维生素D
.晚清维新派代表人物梁启超等人在上海创办“不缠足会”
.晚清维新派代表人物梁启超等人在上海创办“不缠足会”,规定“凡入会人所生女子,不得缠足”“凡入会人所生男子,不得娶缠足之女”,一时间
食品卫生与身体健康密切相关。下列做法不会危害人体健康
食品卫生与身体健康密切相关。下列做法不会危害人体健康的是(    )     A. 长期使用铝质餐具    B. 蒸馒头加入适量纯碱     C. 为保持肉制品
如图所示,是简谐运动的回复力随时间变化规律的图象,根
如图所示,是简谐运动的回复力随时间变化规律的图象,根据图象以下说法正确的是  A.0至t1时间内,质点向着远离平衡位置方向运动,速率越来越大B
 ---Shall I help you with the heavy box?   ----Thank you.  ________.    A.
 ---Shall I help you with the heavy box?   ----Thank you.  ________.    A. It couldn’t be better   B. Of course           C. If you like       D. It’s up to you.
已知反比例函数,下列结论中不正确的是A.图象经过点(-1
已知反比例函数,下列结论中不正确的是A.图象经过点(-1,-1)B.图象在第一、三象限C.当时,D.当时,随着的增大而增大
四项基本原则是我国的强国之路和政治保证。(    ) 
四项基本原则是我国的强国之路和政治保证。(    ) 

最新题目