Every time Lionel Messi breaks a record, it seems appropriate to compare him to the legen

Every time Lionel Messi breaks a record, it seems appropriate to compare him to the legends that came before him.

In 2012, he rewrote soccer history on multiple occasions, and his latest record came when he scored his 86th goal of the calendar year, breaking Gerd Muller’s previous mark, before wrapping up the year with 91 goals.

All statistics indicate that Messi is currently the best player in the world, and that he will go down in history as the top footballer of his generation. But when he is judged against all-time greats like Pele and Diego Maradona, he still has work to do.

We don’t know whether the Barcelona striker will have another year in which he records more than 90 goals, but he must still sustain(维持)a similar level of production for the next several seasons.

Messi has already taken part in three of Barcelona’s victorious Champions League(冠军联赛)campaigns, and he played an important role in two of them. In order to firmly establish himself as the greatest club football player in history, he must win the tournament a few more times.

Most importantly, the Argentine(阿根廷人)needs to win on the international stage. Regardless of what Messi does for Barcelona, his legacy will be incomplete if he cannot win the World Cup with Argentina.

Both Pele and Maradona led their countries to the top of international soccer during their careers, and Messi’s performances for his country have been severely disappointing.

While he was still a teenager in 2006 —and his lackluster(平淡的)showing is excusable due to his youth—he cannot brush off the disappointment that characterized Argentina’s performance in 2010.

But the 4-0 loss to Germany in the 2010 World Cup Quarter Final seems to have sparked Messi. He scored 12 times for Argentina last year, and the next World Cup could finally be Messi’s breakout performance in blue and white stripes.

Due to all of his accomplishments, it is easy to forget that the extraordinary footballer is just 25 years old. If he can avoid injury or lengthy slumps(低潮状态)until his speed and skills start to decline due to age, he may continue to break records and win trophies.

56. What will Messi have to do in order to be complete in his soccer career?

A. He must win the World Cup with Argentina.

B. He must win the tournament a few more times.

C. He must defeat Pele and Maradona.

D. He must avoid injury or lengthy slumps.

57. How was Messi’s performance in 2010 World cup?

A. Excellent      B. Inspiring        C. Disappointing      D. Normal.

58. What can we infer from the passage?

A. Messi has firmly established himself as the greatest club soccer player in history.

B. Messi will try his best to win the next World Cup with Argentina.

C. Messi can avoid injury and lengthy slumps to break records and win trophies.

D. Pele and Maradona led their countries to the top of international soccer during their careers.

59. What is the best title of the passage?

A. Lionel Messi, the Best Soccer Player of All Time ?

B. Lionel Messi, the Greatest Soccer Player in History.

C. Barcelona and Lionel Messi.

D. World Cup and Lionel Messi.

答案

文章概述:本文介绍了足球明星梅西到目前为止在足球方面取得的成就,以及他今后要努力的方向。

答案解析:

56. A  细节理解题。根据文章第六段“his legacy will be incomplete if he cannot win the World Cup with Argentina.”可知。

57. C 细节理解题。 根据文章倒数第三段“he cannot brush off the disappointment that characterized Argentina’s performance in 2010.”可知。

58. B  推理判断题。根据文章第六第七段可知。

59. A  主旨大意题。根据文章内容可知。

相关题目

When she wants to be picked ______, Washsoe points up with one finger.A. outB. a
When she wants to be picked ______, Washsoe points up with one finger.A. outB. atC. onD. up  
选出下列句子中表达得体的一项                   
选出下列句子中表达得体的一项                                     (    ) A. 今天是张筱靓的先生李常流的生日,她为此精心挑
 Don’t worry. Let me _______ you after _______.  A. to help; class    
 Don’t worry. Let me _______ you after _______.  A. to help; class                        B. help; class   C. to help; the class                    D. help; a
阅读下面的文字,根据要求作文。(60分)  各位朋友:  
阅读下面的文字,根据要求作文。(60分)  各位朋友:     我们是环球享乐公司的代表,我们的宗旨是让您快乐地度过这一生,而不知道什么是烦
一物体运动的v﹣﹣t图象如图所示,设向右为正,下列关于前
一物体运动的v﹣﹣t图象如图所示,设向右为正,下列关于前4s内物体运动情况的判断,下列说法正确的是(     )                       
单项填空 Peter is 15 years old. He is __________ than his father. A. tall 
单项填空 Peter is 15 years old. He is __________ than his father. A. tall                      B. taller                     C. tallest         
下列句子无错别字的一项是() A.别关起你的门窗,放下你的
下列句子无错别字的一项是() A.别关起你的门窗,放下你的帘子/别忙着披蓑衣,急着带斗笠 B.去听听溪水练习新编的洗衣瑶 C.我来了,我来的地方
某溶液中含有NH4+、Mg2+、Fe2+、A13+和SO42—五种离子,若向其
某溶液中含有NH4+、Mg2+、Fe2+、A13+和SO42—五种离子,若向其中加入过量的Ba(OH)2溶液,微热并搅拌,再加入过量的氢碘酸,溶液中大量减少的离子有 A.4

最新题目