The 1900 house   The bowler family was one of more than 400 families who applied to 1900

The 1900 house

  The bowler family was one of more than 400 families who applied to 1900 house, a reality TV shout which took a typical family back a hundred years to se how people lived in the days before the internet, computer games and even electricity.

  The bowler family spent three months in a London home without a telephone, computers, TV, or fast food. The bowlers wore clothes from 1900, are only food available in English at that time, and cooked their meals on a single stove. Paul bowler still went to work every day in a then uniform. The children changed their clothes on the way to and from school and their classmates didn’t know about then unusural home life. Joyce stayed at home, cooking and cleaning like a typical housewife of the time, though everything took three times as long.

 So does Joyce think that people’s lives were better in the old days?

 “I think people in the old days had just ad many troubles and worries,” Joyce said.

And I don’t think their life was better or worse, there were lots of things back then that

I’m happy I don’t have to deal with nowadays, but on the other hand life was simpler.” “We had a lot more time with our family, and it was hard being nice to each other all the time,” eleven-year-old Hilary said.

   So what did the Bowler family miss most about modern life while living in the 1900 house?

   Paul,39:” telephone and a hot shower”

   Joyce,44:” a quick cup of tea from a kettle you could just turn on”

   Hilary,11:” rock CD”

   Joseph,9:” hamburger and computer games”

1.While the Bowler family was living in 1900 house,_____.                         

A the mother spent more time on housework

B the two children wore the then clothes for school

C they prepared their meals together on a stove

D they ate simple foods they had never seen

2. According to Paragraph 4, what’s Jovce’s opinion about life in 1900?              

A There were fewer problems for the family

B Life was simpler but worse than it is now

C There were things she liked and disliked

D The family had more time to stay together

3.What would Hilary expect most from modern life in the three months?            

A To play computer games             B To make phone calls

C To listen to music                  D To chat on the Internet   

答案

【小题1】A

【小题2】C

【小题3】C


解析:

事实判断题。根据文章第二段中的“The children changed their clothes on the way to and from school...”可知B不对,根据第二段中“...cooked their meals on a single stove...”可知C不对,根据第二段中“...ate only food available in England at that time...”可知D不正确,由第二段最后一句妈妈呆在家里做更多的家务,可知A正确。

2.答案C

细节推理题。根据第四段中的“...I’m happy I don’t have to deal with nowadays, but on the other hand life was simpler…hade a lot more time with our family...”可知C项正确。

3.答案C

细节理解题。根据最后“Hilary,1:rock CD”可知,他喜欢听音乐。

相关题目

6. 胱氨酸尿症是一种单基因控制的遗传病。该病主耍原因是
6. 胱氨酸尿症是一种单基因控制的遗传病。该病主耍原因是肾小管对胱氨酸、赖氨酸、精 氨酸、鸟氨酸的重吸收发生障碍。患者尿中有上述4种氨基酸排
石油化工是江苏省的支柱产业之一。聚氯乙烯是用途十分广
石油化工是江苏省的支柱产业之一。聚氯乙烯是用途十分广泛的石油化工产品,某化工厂曾利用下列工艺生产聚氯乙烯的单体氯乙烯: CH2=CH2+Cl2→CH2Cl—
 —What can we do to prevent (避免)being ill? —We should do more exercis
 —What can we do to prevent (避免)being ill? —We should do more exercise and eat a ________ diet to take good care of ______. A. balanced; us                         
已知常温常压下,N2(g)和H2(g)反应生成2 mol NH3(g)时放出92.4 kJ热
已知常温常压下,N2(g)和H2(g)反应生成2 mol NH3(g)时放出92.4 kJ热量。在同温同压下,取1 mol N2和3 mol H2放在一密闭容器内,在催化剂存在时进行反应,测得
每年的12月10日,联合国确定的“世界人权日”这天,人们都
每年的12月10日,联合国确定的“世界人权日”这天,人们都会把目光聚焦于人权这个话题。实际上,中国政府保护人权、改善人权,推动人权事业发展
已知函数, (Ⅰ)求函数的周期及单调递增区间; (Ⅱ)在
已知函数, (Ⅰ)求函数的周期及单调递增区间; (Ⅱ)在中,三内角,,的对边分别为,已知函数的图象经过点 成等差数列,且,求的值.
有反应:A(溶液)+BaCl2(溶液)→B(溶液)+C(白色沉淀)
有反应:A(溶液)+BaCl2(溶液)→B(溶液)+C(白色沉淀)(A、B是初中化学实验室里常用的两种酸)则:A是 ,B是 ,C是 .(写化学式)
括号中对加粗词的解释正确的一项是(    ) A.牵衣顿足
括号中对加粗词的解释正确的一项是(    ) A.牵衣顿足拦道哭,哭声直上干(冲)云霄。 B.纵有健妇把(介词,将)锄犁,禾生陇亩无东西。 C.

最新题目