阅读下面的短文,并根据短文后的要求答题。(请注意问题后的词数

阅读下面的短文,并根据短文后的要求答题。(请注意问题后的词数要求)

[1]The government employs many people to take care of our city. However, these professionals can not help out everyone by themselves. They need our help!

[2]Volunteering is something that really helps as individuals. Volunteering is when we regularly go and do nice things for other people. Volunteers may help out in local retirement homes, or in hospitals. Some volunteers work with poor people and other volunteers help teach orphaned children to read.

[3]Volunteering teaches mature thinking. Volunteering gives us a chance to stop complaining about our lives and realize exactly how lucky we are. We are able to see the people who really need the help. Volunteering also teaches more about the quality of being responsible for others and ourselves, the character of giving understanding and showing pity to others in trouble.

[4]Volunteering gives us a chance to our share of the work of making this society the best it possibly can be. It helps us feel good about ourselves when we can help those who rally need our help. When we can make somebody else feel special, it helps us remember what life is really about.

[5]There are many places that you can go to try volunteering. Here are a few places for you

◆Hospitals—You can go and visit people who are really sick. Sometimes all they need is someone who will talk with them, or someone

◆Orphanage—The children living here really need someone to play with them.

◆Food shelter—Many food shelters can really use more people willing to just organize the shelters and help distribute the food to those who need it.

◆Community center—Although a lot of community centers are well run, some of them can really           , especially with cleaning and with repairs.

◆Retirement home—Many of the elderly people living here have lived very fascinating lives. Lister to them.

Whatever you decide to do, just do the best you can. Remember that giving can be its own reward!

What’s the main idea of Paragraph 2?(no more than 10 words)

                                                      .

According to the underlined part of Paragraph 3, list three words that can summarize what volunteering can also teach us about.

    ①             ②                   

Which sentence in the passage is the closest in meaning to the following one?

We will understand the real meaning of life if we let others feel they are different.

                                                  

Fill in the blank with proper words(no more than 5 words)

                                                      

Please translate the underlined sentence in Paragraph 4.

                                                      

答案

【小题1】It explains (tells) what volunteering is.

【小题2】①responsibility/duty   ②patience      ③sympathy/compassion

【小题3】When we can make somebody else feel special, it helps us remember what life is really about.

【小题4】need (extra) help

【小题5】志愿者工作使我们能够为创建美好社会贡献自己的力量。


解析:

相关题目

有两瓶失去标签的氯化钙溶液和稀硫酸溶液,现要用一种试
有两瓶失去标签的氯化钙溶液和稀硫酸溶液,现要用一种试剂鉴别它们,下列试剂可行的是      A.稀盐酸      B.碳酸钠溶液     C.无色酚酞
 The suggestion they all objected to ______to be effective finally. A. proving
 The suggestion they all objected to ______to be effective finally. A. proving       B. prove       C. had proved      D. proved
如图是某几何体的三视图,其中正视图是腰长为2的等腰三角
如图是某几何体的三视图,其中正视图是腰长为2的等腰三角形,俯视图是半径为1的半圆,则该几何体的体积是         。
下列叙述正确的是(    ) A .250C 101KPa条件下,1摩尔任何气体
下列叙述正确的是(    ) A .250C 101KPa条件下,1摩尔任何气体的体积都是22.4升。 B.标准状况下,体积是22.4升的物质,其物质的量一定是1摩尔。 C.同温同
已知等比数列的公比,前 项和为  , 若成等差数列,,则     
已知等比数列的公比,前 项和为  , 若成等差数列,,则           ,          .
His birthday ____________ in June.A.am        B.is           
His birthday ____________ in June.A.am        B.is            C.are
在美国,利益集团在国家政治生活中发挥作用的途径主要是
在美国,利益集团在国家政治生活中发挥作用的途径主要是 ①对国会议员、政府官员表达其观点,以图影响政策 ②通过影响选民来影响决策者 ③把利
 I’d like to arrive 20 minutes earlier ________ I can have time for a cup of
 I’d like to arrive 20 minutes earlier ________ I can have time for a cup of tea. A. in order to    B. even if       C. as if            D. so that

最新题目