In a small village, there is a teacher, a doctor, a driver, and a policeman. The four men


In a small village, there is a teacher, a doctor, a driver, and a policeman. The four men are good friends. What are their names?One is Tom, one is Jack, one is Mike and one is John. Mike’s, Jack’s and Tom’s children are classmates. John has no children. He teaches his friends’ children at a middle school. Mike works at a police station. He loves his job very much. Jack has a car. He often drives his car to go to work or visit his friends. The doctor’s house is next to the driver’s, so the children often play together.
【小题1】Do they all have a child?
A.Yes, they do.B.No, they don’t.
C.Two of them.D.Three of them
【小题2】What’s Mike? He’s a ______
A.doctorB.driver C.teacher D.policeman
【小题3】What’s Tom? He’s a ______
A.doctor B.driver C.teacher D.police officer
【小题4】Who can drive?
A.Mike B.TomC.JackD.John
【小题5】Whose house is next to Jack’s?
A.Mike’s B.Tom’sC.Jack’sD.John’s

答案


【小题1】B
【小题2】D
【小题3】A
【小题4】C
【小题5】B解析:

【小题1】根据文章大意和文章内容“John has no children.”,可知答案为B
【小题2】根据文章内容“Mike works at a police station”可知答案为D
【小题3】根据排除法可知答案为A
【小题4】根据文章内容“He often drives his car to go to work or visit his friends.”可知答案为C
【小题5】根据文章内容“The doctor’s house is next to the driver’s, so the children often play together.”可知答案为B

相关题目

为便于水果包装运输,不少国家都在从事让水果生长成方形
为便于水果包装运输,不少国家都在从事让水果生长成方形的研究,并取得成功。这一事实说明( ) ①人们认识了水果的生长规律,就可以改造水果
如图所示,木块下面悬挂一块金属块,木块仍浮在水面,下
如图所示,木块下面悬挂一块金属块,木块仍浮在水面,下面哪种说法正确(    )A.木块的重力等于木块的浮力   B.金属块和木块的重力等于它
关于地球同步卫星,下列说法中正确的是( )A.它的周期是2
关于地球同步卫星,下列说法中正确的是( )A.它的周期是24 h,且轨道平面与赤道平面重合B.它处于平衡状态,距地面高度一定C.它的线速度大于7.9 km/s
取少量无机盐溶液试样对其中的离子进行检验。下列判断正
取少量无机盐溶液试样对其中的离子进行检验。下列判断正确的是( ) A.加入盐酸,产生白色沉淀,则试样中一定有Ag+ B.加入盐酸,产生能使澄清石
顺次连接圆内两条相交直径的4个端点,围成的四边形一定是
顺次连接圆内两条相交直径的4个端点,围成的四边形一定是    (    )   A.梯形         B.菱形         C.矩形          D.正方形
某溶液中可能含有Na+、NH、Ba2+、SO、I-、S2-。分别取样
某溶液中可能含有Na+、NH、Ba2+、SO、I-、S2-。分别取样:①用pH计测试, 溶液显弱酸性;②加氯水和淀粉无明显现象。为确定该溶液的组成,还需
When I was 8, a gentleman came to my orphanage(孤儿院)and taught us how t
When I was 8, a gentleman came to my orphanage(孤儿院)and taught us how to do woodworking projects. I remember my first project—a small table. I was so 21 of it that I looked upon it as if
20、 “十年争战后,国共合作又……抗日是中心,民主能自
20、 “十年争战后,国共合作又……抗日是中心,民主能自救…”。陈毅的这首诗反映了国共两党再度携手合作的有关事实。本次国共合作实现的标志

最新题目