I am 15. Now I’m studying English in London. My dream is to invent alanguage machine tha


I am 15. Now I’m studying English in London. My dream is to invent a language machine that can help me understand as many languages as possible.
Marie, France
May 15, 2011
I am 13. I dream of going to a top university after I graduate. I want to be a reporter in the future.]
Michiko, Japan
June 11, 2011
I am a 12-year-old girl. I like traveling very much. How I wish to visit Egypt some day!
Masha, Russia
April 15, 2011
I am a 16-year-old in Shanghai. The Jinghu High-speed Railway has been built. I’ll be able to reach Beijing by train in about 5 hour. My dream is to go to Beijing for a visit after I graduate next year.
Wang Min, China
May 20, 2011
I am 14 year old. I dream of inventing a machine that can send things or people from one place to another in a machine.
Andrew the USA
June 5, 2011
【小题1】 What is Michiko’s dream?
A.Visiting Egypt.
B.Going to a top university.
C.Inviting a language machine.
D.Going from one place to another in a minute.
【小题2】How will Wang Min be when she graduates?
A.FourteenB.FifteenC.SixteenD.Seventeen.
【小题3】Which sentence is RIGHT according to the passage?
A.Marie is now studying English in England.
B.Masha wants to be a reporter when she groups up.
C.The Jinghu High-speed Railway hasn’t been built yet.
D.People in Shanghai can reach Beijing by train in about two hours.
【小题4】From the passage we know that______want to invent something.
A.Marie and Wang MinB.Marie and Andrew.
C.Wang Min and MichikoD.Masha and Andrew.
【小题5】The best title (题目) from this passage would be______
A.I have a dreamB.Five friends.
C.We like EnglishD.Our inventions.

答案


【小题1】B
【小题1】D
【小题1】A
【小题1】B
【小题1】A解析:

【主旨大意】本文介绍了来自5个不同国家的孩子的情况。
【小题1】细节推断题。根据Michiko 的表述“I dream of going to a top university after I graduate.”可得出答案B。
【小题1】细节理解题。根据“I am a 16-year-old”与“ I graduate next year.”可选出答案D。
【小题1】 主旨大意题。根据Michiko的表述“I want to be a reporter in the future.”可知选项B错误;根据Wang Min的表述“The Jinghu High-speed Railway has been built.”可知选项C错误;根据Wang Min的表述“I’ll be able to reach Beijing by train in about 5 hour.”可知选项D错误。
【小题1】综合理解题。从Marie 的表述“My dream is to invent a language machine”和Andrew 的表述“I dream of inventing a machine”得出答案。
【小题1】综合理解题。通过五篇小短文,得出最佳题目是关于梦想。

相关题目

小名在一次练习中把下列选项连在了一起,其中错误的是   
小名在一次练习中把下列选项连在了一起,其中错误的是     A.中共一大——中国革命的面貌焕然一新     B.中共二大——国共合作,开始领导国
某人体重为500 N,经测定,他的手臂最大可发挥700 N的力.若
某人体重为500 N,经测定,他的手臂最大可发挥700 N的力.若这个人用一个定滑轮来提升重物,他所能提起的最大物重为                  (   
按下列装置实验,不能达到对应目的的是( ) A、收集H2  
按下列装置实验,不能达到对应目的的是( ) A、收集H2   B、O2验满  C、配制20%的Ca(OH)2溶液  D、除去CO中的CO2
I can                swim                 skate.I
I can                swim                 skate.I'm going to have some training next year. A.either;or                               
有资料显示,1938年10月,八路军人数将近25万人,较之1937年
有资料显示,1938年10月,八路军人数将近25万人,较之1937年底的9万余人增加了近2倍。导致这一变化的客观原因是 A.国民政府对中共政策的转变    
如图4所示,一理想变压器的原、副线圈匝数之比为3:1,副线
如图4所示,一理想变压器的原、副线圈匝数之比为3:1,副线圈接三个相同的灯泡,原线圈接一个和副线圈一样的灯泡.当副线圈的三个灯泡正常发光时,
 一位俄罗斯商人参加商品交易会,他最可能采购的商品是(
 一位俄罗斯商人参加商品交易会,他最可能采购的商品是(     ) A.钢材               B.石油         C.木材            D.纺织品
中共“二大”提出:“共产党员应该出来联合全国革
中共“二大”提出:“共产党员应该出来联合全国革命党派,组织民主的联合战线,以扫清封建军阀,推翻帝国主义压迫,建设真正民主政治的

最新题目