A new study has found no evidence that sunscreen, commonly used to reduce the risk

    A new study has found no evidence that sunscreen, commonly used to reduce the risk of skin cancer, actually increase the risk.

    Researchers from the University of Iowa based their findings on a review of 18 earlier studies that looked at the association between sunscreen use and melanoma (黑素瘤). They said that they found flaws in studies that had reported associations between sunscreen use and higher risk of melanoma

 Most health experts believe that by protecting the skin from the harmful effects of the sun, sunscreen helps prevent skin cancer, which is increasing in incidence (发生率) faster than any other cancer in the United States.

    But questions has been raised about sunscreen and whether it may has opposite effect, perhaps by allowing people to remain exposed to the sun longer without burning.

    The researchers said that among the problems with some earlier studies is that they often failed to take into account that those people most at risk for skin cancer--- people with fair skin and freckles (雀斑), for example--- are more likely to use sunscreen. As a result, it may appear that sunscreen users get cancer more often.

    The studies, which generally relied on volunteers to recall their sunscreen use, were also unable to prove how well the products had been applied, said the new study.

72. The underlined word “flaws” in the 2nd paragraph most probably means ______.

A. evidence        B. facts          C. faults              D. failures

73. People with fair skin and freckles          .

A. seldom use sunscreen              B. are more in danger of skin cancer

C. can be free from the harm of the sun   D. often expose themselves to the sun

74. We can learn from the passage that ______.

A. sunscreen users get skin cancer more often

B. the volunteers have proved the effect of sunscreen

C. the new study was based on the experiences of volunteers

D. the number of skin cancer patients is increasing in America

75. Which of the following can be the title for this passage?

A. Sunscreen to Prevent Skin Cancer           B. Sunscreen to Increase Skin Cancer

C. Skin Cancer Caused by Sunscreen           D. Skin Cancer Caused by Freckles

答案

【小题1】C

【小题2】B

【小题3】D

【小题4】A


解析:

【小题1】词义猜测题。从第一段A new study has found no evidence that sunscreen,…, actually increase the risk.。得出…in studies that had reported associations between sunscreen use and higher risk of melanoma。存在“过错”。

【小题2】细节理解题。从第五段people with fair skin and freckles (雀斑), for example--- are more likely to use sunscreen. As a result, it may appear that sunscreen users get cancer more often.可以得知。

【小题3】推理判断题。从第三段...which is increasing in incidence faster than any other cancer in the United States. 可以推断。

【小题4】主旨大意题。文章主要谈论防晒霜与皮服癌,并从最新的研究中证明sunscreen helps prevent skin cancer。

相关题目

无言独上西楼,月如钩。                。(李煜《
无言独上西楼,月如钩。                。(李煜《相见欢》)
人与自然的关系是人类永恒的话题。在东西方思想存在明显
人与自然的关系是人类永恒的话题。在东西方思想存在明显的不同。阅读下列材料: 材料一    为生不能为人,为人者天也。人之为人,本于天也。天
设都是正数,则三个数(   )      A. 都大于2          
设都是正数,则三个数(   )      A. 都大于2               B. 至少有一个不小于2             C . 至少有一个大于2       D. 至少有一个
在谈到要根据形势的变化增强政策的针对性和灵活性时,温
在谈到要根据形势的变化增强政策的针对性和灵活性时,温家宝总理引用古语“时进则进,时退则退”。此古语蕴含的主要哲学道理是  (    ) ①具
如图所示,带有活塞的气缸中封闭一定质量的气体(不考虑
如图所示,带有活塞的气缸中封闭一定质量的气体(不考虑分子势能).将一个热敏电阻(电阻值随温度升高而减小)置于气缸中,热敏电阻与气缸外的
当人所处的环境温度从25℃降至5℃,耗氧量、尿量、抗利尿
当人所处的环境温度从25℃降至5℃,耗氧量、尿量、抗利尿激素及体内酶活性的变化依次为                            A、减少、减少、增
2009年12月17日,温家宝总理在接受新华社专访时指出:“每一
2009年12月17日,温家宝总理在接受新华社专访时指出:“每一次国际金融危机都会带来一次科技的革命,或者说大的变革,而决定应对经济危机取得胜利
卢梭说:“行政权的受托人不是人民的主人,而是人民的办
卢梭说:“行政权的受托人不是人民的主人,而是人民的办事员。人民能如心所愿的使他   们掌权和把他们拉下台。”对这段话的解释正确的有    

最新题目