A new study has found no evidence that sunscreen, commonly used to reduce the risk

    A new study has found no evidence that sunscreen, commonly used to reduce the risk of skin cancer, actually increase the risk.

    Researchers from the University of Iowa based their findings on a review of 18 earlier studies that looked at the association between sunscreen use and melanoma (黑素瘤). They said that they found flaws in studies that had reported associations between sunscreen use and higher risk of melanoma

 Most health experts believe that by protecting the skin from the harmful effects of the sun, sunscreen helps prevent skin cancer, which is increasing in incidence (发生率) faster than any other cancer in the United States.

    But questions has been raised about sunscreen and whether it may has opposite effect, perhaps by allowing people to remain exposed to the sun longer without burning.

    The researchers said that among the problems with some earlier studies is that they often failed to take into account that those people most at risk for skin cancer--- people with fair skin and freckles (雀斑), for example--- are more likely to use sunscreen. As a result, it may appear that sunscreen users get cancer more often.

    The studies, which generally relied on volunteers to recall their sunscreen use, were also unable to prove how well the products had been applied, said the new study.

72. The underlined word “flaws” in the 2nd paragraph most probably means ______.

A. evidence        B. facts          C. faults              D. failures

73. People with fair skin and freckles          .

A. seldom use sunscreen              B. are more in danger of skin cancer

C. can be free from the harm of the sun   D. often expose themselves to the sun

74. We can learn from the passage that ______.

A. sunscreen users get skin cancer more often

B. the volunteers have proved the effect of sunscreen

C. the new study was based on the experiences of volunteers

D. the number of skin cancer patients is increasing in America

75. Which of the following can be the title for this passage?

A. Sunscreen to Prevent Skin Cancer           B. Sunscreen to Increase Skin Cancer

C. Skin Cancer Caused by Sunscreen           D. Skin Cancer Caused by Freckles

答案

【小题1】C

【小题2】B

【小题3】D

【小题4】A


解析:

【小题1】词义猜测题。从第一段A new study has found no evidence that sunscreen,…, actually increase the risk.。得出…in studies that had reported associations between sunscreen use and higher risk of melanoma。存在“过错”。

【小题2】细节理解题。从第五段people with fair skin and freckles (雀斑), for example--- are more likely to use sunscreen. As a result, it may appear that sunscreen users get cancer more often.可以得知。

【小题3】推理判断题。从第三段...which is increasing in incidence faster than any other cancer in the United States. 可以推断。

【小题4】主旨大意题。文章主要谈论防晒霜与皮服癌,并从最新的研究中证明sunscreen helps prevent skin cancer。

相关题目

某学校历史探究小组找到下列一组图片,确立这组图片主题
某学校历史探究小组找到下列一组图片,确立这组图片主题,最恰当的是 A.近代中国经济结构的变动         B.中国工业化的曲折发展历程    C
下列各句中加点的熟语使用正确的一句是 (    ) A.对曾
下列各句中加点的熟语使用正确的一句是 (    ) A.对曾经纵横中国五百年的晋商,我们今天只能透过那些纸醉金迷的晋商大院来遥想 他们当年踏漠
This is the only foreign film ___ I have seen this month. A. that   B. when 
This is the only foreign film ___ I have seen this month. A. that   B. when   C. which   D. of which  
如图所示的四个图象中,有一个是表示一定质量的某种理想气
如图所示的四个图象中,有一个是表示一定质量的某种理想气体从状态a等压膨胀到状态b的过程.这个图象是                  (      )
实验室制备二氧化碳气体的常用方法是( )。 A.煅烧石灰石 
实验室制备二氧化碳气体的常用方法是( )。 A.煅烧石灰石                 B.点燃木炭 C.用石灰石与稀盐酸反应       D.碳酸分解
20. 已知函数的图象过点P(0,2),且在点M(-1,f(-1))处
20. 已知函数的图象过点P(0,2),且在点M(-1,f(-1))处的切线方程为.(Ⅰ)求函数的解析式;(Ⅱ)求函数的单调区间.
美国马里兰州疫苗研究中心的科学家借助一种特殊的方法,
美国马里兰州疫苗研究中心的科学家借助一种特殊的方法,生产出一种能够抵御绝大多数流感病毒威胁的“万能疫苗”。该成果被认为是使通用型流感
等物质的量的与Br2起加成反应,生成的产物不可能是(    
等物质的量的与Br2起加成反应,生成的产物不可能是(    ) A.                            B. C.                            D.

最新题目