Material Girl no more? Madonna says writing children’s books is more satisfying than bei

Material Girl no more? Madonna says writing children’s books is more satisfying than being a movie star.

Her book, The English Roses, wen t on sale on September 15th, appearing in 100 countries and in 30 languages as the first in her series of tales for children. The pop diva (女歌唱家), whose only book until now was the 1992 photo essay titled “Sex”, said she wrote the books to teach children some of the life lessons she’s learned over the years.

“The most fun that I’ve had of all the things I’ve done successfully has been to write these books. A lot of it has to do with the fact that I’m not doing it to become more famous, and I’m not doing it to become richer. I’m doing it because I want to share something I know with children.”

Hours after its release, the 43page book was already No. 3 on Amazon, com’s sales list. The first print is 1 million copies worldwide, with more than 750,000 in the United States. The English Roses is about a friendship shared by four girls and their mutual (共同的) envy of a beautiful classmate, with illustrations (插图) by fashion artist Jeffrey Fulvimari.

“There is one lifegiving force in the world,” Madonna declared. “When we disconnect from this lifegiving force, that’s when we bring pain and suffering into our lives. Each of the stories has to do with different ways you disconnect from God. ”Madonna also said she was deeply affected by the experience of raising two children, Lourdes, 6, and Rocco, 3. The English Roses is the latest among a growing number of celebritywritten children’s books.

The next book in the series, “Mr Peabody’s Apples,”will be out in November.Each tale is set in a different time and  place and has new characters and different illustrators.

1.How many books does Madonna’s series of tales include?

A.At least 3.             B.4.             C.At least 2.               D.6.

2.According to the idea of Madonna, the underlined phrase “life-giving force”in Paragraph 5 refers to       .

A.The English Roses.      B.God            C.Mr Peabody’s Apples.   D.her life

3.When Madonna said writing children’s books was more satisfying than being a movie star,she meant that        .

A.she was more satisfied with her writing children’s books

B.she was more satisfied as a movie star       C.being a movie star was not really successful

D.she was not a Material Girl any more

4.According to the passage,Madonna wrote the book The English Roses in order to        .

A.provide children with fun                       B.teach children some life lessons

C.teach children how to become famous             D.share her success with children

答案

1-4  CBAB


解析:

1. 文中提到了The English Roses和Mr Peabody’s Apples两本书。

2.  由第5段中Each of the stories has to do with different ways you disconnect from God 可知。

3.  由她所写的书畅销及所带来的乐趣可知。

4.  由第二段……she wrote the books to teach children some of the life lessons she’d learned over the years可知。

相关题目

从一副不含大、小王的52张扑克牌中任意抽出5张,则至少有3
从一副不含大、小王的52张扑克牌中任意抽出5张,则至少有3张A的概率为(    ) A.                                B.C.1-            
硫酸工业在国民经济中占有极其重要的地位。 (1)硫酸的最大
硫酸工业在国民经济中占有极其重要的地位。 (1)硫酸的最大消费渠道是化肥工业,用硫酸制造的常见化肥有________(任写 一种)。 (2)硫酸生产中,根据化
 How I wish every family _________ a large house with a beautiful garden! A. ha
 How I wish every family _________ a large house with a beautiful garden! A. has                 B. had              C. will have        D. have
根据下列实验操作和现象,所得结论正确的是( ) A.向Ba(N
根据下列实验操作和现象,所得结论正确的是( ) A.向Ba(NO3)2溶液中通入SO2气体,产生白色沉淀,说明生成的BaSO3难溶于水 B.向无色溶液中滴加氯水
阅读下面的语段,按要球答题。(3分)   ①漫长的人生中,
阅读下面的语段,按要球答题。(3分)   ①漫长的人生中,谁也不可能不一帆风顺,谁也难免要经历挫折。②被挫折历练后的人总是更顽强、更成熟、
亚洲的气候特点决定了亚洲的主要粮食作物是………………
亚洲的气候特点决定了亚洲的主要粮食作物是………………………………………(    )        A. 小麦             B. 水稻            C.
 随着城市化的推进,城市交通拥堵,已经不仅仅是中国一线
 随着城市化的推进,城市交通拥堵,已经不仅仅是中国一线城市的“富贵病”了,不少二、三线城市正逐步驶入拥堵圈。面对这一日益“嚣张”的顽疾
某鲤鱼种群体色遗传有如下特征,用黑色鲤鱼(简称黑鲤)
某鲤鱼种群体色遗传有如下特征,用黑色鲤鱼(简称黑鲤)和红色鲤鱼(简 称红鲤)杂交,F1皆表现为黑鲤,F1自交结果如下表所示 取样地点取样总数F

最新题目